Detectie efractie

sistem-detectie-efractieIn zilele noastre, din pacate sunt necesare sisteme de detectie efractie atat pentru imobilele de locuit cat si pentru cladiri de birouri, hale industriale etc.

Sistemele de detectie efractie au rolul de a detecta tentativele de efractie la nivelul perimetrului obiectivului, permitand detectia incipienta a tentativelor de efractie si urmarirea intrusilor dupa patrunderea in incinta.

Sistemele de detectie efractie sunt compuse din centrala de efractie, detectori (detectori magnetici, detectori PIR, detectori de geam spart, bariere infra rosu, fire senzitive gard, etc.) si elemente de alarma (sirene, flashuri, lumini, apelare telefonica, etc.)

Toate aceste echipamente formeaza un sistem de management si alarmare a atat a personalului de paza/supraveghere cat si pe cel de interventie.

Compania noastra este acreditata si autorizata pentru realizarea sistemelor de detectie efractie de orice tip si orice obiectiv (case, hale industriale, parcuri industriale, parcuri fotovoltaice, etc.). Pentru cereri de oferta va rugam sa folositi datele de contact de mai jos.