Telefonie

proiectare-executie-instalatii-telefonie-fixa-mobilaInstalatiile de telecomunicatii / telefonie fixa sau mobila aferenta cladirilor sunt acele instalatii electrice de curenti slabi, care asigura transmiterea datelor, a informatiilor sau comunicarea prin intermediul unor echipamente adecvate, in interiorul unei cladiri, si respectiv comunicarea intre echipamentele din interiorul cladirii si altele aflate in exteriorul acesteia, aflate la nivel local, judetean, national sau international.

Instalatiile de telefonie, fixa sau mobila sunt efectiv retele care asigura comunicarea intre utilizatori, prin intermediul terminalelor fixe sau mobile, permitand si accesul in alte retele prin intermediul centralei de telefonie.

Retelele de telefonie se compun in general din centrala telefonica, terminale si conectica aferenta, in cazul retelelor fixe, iar in cazul retelelor mobile comunicarea se realizeaza prin unde radio.

Pentru cereri de oferte privind proiectarea si executia instalatiilor de telefonie mobila sau fixa, va rugam sa ne contactati pe pagina de contact sau prin datele de mai jos.