Pontaj

sistem-de-pontaj-si-control-acces-angajatiSistemele de pontaj electronic au devenit un instrument din ce in ce mai cautat in cadrul firmelor din zilele noastre, in contextul unei piete de munca dinamice si a controlului cheltuielilor salariale. In mod special la controlarea orelor suplimentare atunci cand acestea isi au rostul. Acestea reprezinta un instrument obiectiv de masura a timpului de lucru al angajatiilor si foarte greu de trisat.

Integrate cu sistemul de control acces, cu cel de control si planificare a productiei si a resurselor umane, toate aceste sisteme aduc un aport deosebit intr-un punct esential al managementului societatilor comerciale moderne, prin planificarea, controlul costurilor si motivarea personalului.

In cazul societatiilor mijlocii si mari, resursele umane si costurile aferente intocmirii pontajului sunt ridicate, fiind subiective si fara un control riguros, implementarea unui sistem de pontaj electronic fiind justificata.

Pentru cereri de oferte privind sisteme de pontaj electronic sau control acces, va rugam sa ne contactati pe pagina de contact sau prin datele de mai jos.

Principala interfata a angajatului cu sistemul de pontaj este cardul personal de identificare.

Aceste card-uri pot fi multifunctionale: legitimatie de servici,card de acces, card de pontaj sau „smart card” pentru aplicatii specifice.

Sunt oferite carduri de proximitate (RFID) compatibile cu sistemului de pontaj oferit sau cu un sistem deja existent si personalizarea/tiparirea cardurilor in orice format grafic color, cu sistem de protectie la copiere. Sunt asigurate servicii post instalare, periodic, pentru angajatii noi, sau furnizam kituri complete de personalizare pentru card-urile de angajat.

Gama larga de solutii tehnice oferite, asigura orice dimensiune si complexitate a sistemului de pontaj si control acces. Pornind de la cititoare de control acces pentru solutii destinate firmelor mici, pana la terminale specializate de pontaj si colectare a datelor de productie, cu conectare prin Internet a mai multe puncte de lucru aflate la distanta mare chiar si in alta tara.

Pentru cereri de oferte privind sisteme de pontaj electronic sau control acces, va rugam sa ne contactati pe pagina de contact sau prin datele de mai jos.