Interfonie

sisteme-de-interfonie-videointerfonieCompania noastra este specializata in realizarea sistemul de interfonie si videointerfonie pentru orice cladire de tip industrial sau rezidential.

Rolul sistemelor de interfonie este acela de a permite controlul accesului in cladire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversatie urmata de o comanda de deschidere data din interior sau prin folosirea cartelei de acces. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori.

Videointerfoanele sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si, asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Designul compact care le ofera acestor sisteme protectie impotriva actelor de vandalism si a intemperiilor, faciliteaza montarea acestora pe orice suprafata (perete, tocul usilor) si in orice mediu, exterior cat si in interior.

Pentru cereri de oferte privind sisteme de interfonerie sau videointerfonerie, va rugam sa ne contactati pe pagina de contact sau prin datele de mai jos.